Werkwijze

U wilt gebruikmaken van een foto/videografiedienst bij Nick v/d Toorn Fotografie. Maar hoe gaat het nu verder in zijn werk ?

Kennismaking – Tijdens de kennismaking geeft u uw wensen aan en bespreken we onder andere de locatie, datum en het tijdstip. Na de kennismaking ontvangt u binnen 2 werkdagen een vrijblijvende offerte. Het meest handige is de kennismaking te houden op de locatie waar de opdracht plaats zult vinden.

Opdrachtbevestiging – Indien u akkoord gaat met de offerte laat u dit per e-mail weten. De desbetreffende opdracht is bevestigd wanneer er 25 % van het totale bedrag is aanbetaald. In de offerte staan oa. de afgesproken werkzaamheden, tijdsduur etc. De overige 75% van het bedrag dient uiterlijk 14 dagen na de opdracht worden betaald.

Levering – De desbetreffende foto/video materiaal worden standaard binnen 14 dagen na opdracht geleverd via de eerder afgesproken overeenkomst. U krijgt tevens een licentieovereenkomst, met betrekking tot gebruik van het materiaal. (tenzij anders is overeengekomen.)

  • Voor videomateriaal is 14 dagen het maximale levertermijn. Foto’s kunnen meestal eerder worden geleverd.

 

 

Foto & videografie diensten

%d bloggers liken dit: