Auteursrecht

Op alle gemaakte foto’s en/of videobeelden van Nick v/d Toorn fotografie rust de auteursrecht. De foto(’s)/video is en blijven eigendom van Nick v/d Toorn Fotografie. Indien u (opdrachtgever) gebruikt maakt van een dienst van Nick v/d Toorn Fotografie, krijgt u een licentie voor het gebruik van de desbetreffende foto(’s)/video.

De afspraken die worden gemaakt worden vastgelegd in een licentieverstrekking. Hierin staat duidelijk aangegeven wat er wel en niet met de foto(‘s)/video mag.

Het is NIET toegestaan om foto’s en/of videobeelden die gepubliceerd staan op de website, of social media van Nick v/d Toorn te gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen via info@nickvdtoornfotografie.nl

Foto en videomateriaal van Nick v/d Toorn Fotografie worden met regelmaat geleverd aan de lokale, danwel landelijke media (pers)bureau’s. Voor het gebruik van het beeldmateriaal zijn deze na een betaling beschikbaar voor het gebruik voor : op een website, drukwerk en voor televisieuitzendingen. U krijgt dan het originele beeldmateriaal zonder watermerk.

De tarieven van Nick v/d Toorn Fotografie zijn voor het jaartal 2020 als volgt :

Tekst                      :           € 35 ,-
Foto (per stuk)     :    € 285,-
Video                     :     € 1225,-

Bovenstaande tarieven zijn de ‘standaard’ tarieven , tenzij anders is overeengekomen. Voor meer informatie m.b.t.. tarieven, of voor het maken van een overeenkomst kunt u contact opnemen via : info@nickvdtoornfotografie.nl

Let op ! Gebruik nooit zonder schriftelijke toestemming van Nick v/d Toorn Fotografie het beeldmateriaal.

Niet alle beeldmateriaal wat gemaakt is door Nick v/d Toorn Fotografie wordt daadwerkelijk gepubliceerd. Indien u beeldmateriaal zoekt van Nick v/d Toorn Fotografie wat niet gepubliceerd is, kunt u ten alle tijde contact opnemen.

Foto & videografie diensten

%d bloggers liken dit: